Καλάθι

Τρόπος & Κόστος Αποστολής

Τρόποι και όροι Αποστολής

Μικρά δέματα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier (πόρτα – πόρτα).

Τα έξοδα αποστολής με Courier είναι 5,50 € μέχρι 3,5 κιλά. Σε περίπτωση που το δέμα ξεπερνάει τα 3,5 κιλά σε βάρος ή έχει μεγάλο όγκο, θα επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με το τελικό κόστος των μεταφορικών σας εξόδων.
Για αντικαταβολές, η χρέωση είναι 3 ευρώ επιπλέον. Η επίδοση Σαββάτου παρέχεται με επιπλέον επιβάρυνση 2,50 ευρώ.

Σε περίπτωση που ο πελάτης, κατά την καταχώρηση της παραγγελίας του, συμπληρώσει λάθος στοιχεία αποστολής, με αποτέλεσμα τον λανθασμένο υπολογισμό των εξόδων αποστολής, το επιπλέον κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το βιοτεχνικό μας χώρο, ο οποίος βρίσκεται στο Πλαγιάρι Θες/νίκης (εκτός οικισμού). 

Ειδικές περιπτώσεις αποστολών η και παραγγελιών

Για περιοχές οι οποίες χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες (ΔΠ) από την εταιρία Courier, τα τελικά έξοδα αποστολής διαφοροποιούνται. Σε αυτή την περίπτωση, επικοινωνούμε μαζί σας για ενημέρωση των μεταφορικών σας εξόδων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να παραλάβει ο ίδιος την παραγγελία του από το πλησιέστερο κατάστημα της συνεργαζόμενης Courier.

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παραγγελιών μεγάλου όγκου ή και βάρους, η αποστολή πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρία της απολύτου επιλογής της εταιρίας Evaplex. Το κόστος της αποστολής ενός δέματος με μεταφορική εταιρία είναι από 5 έως 9 ευρώ ανά δέμα. Tα τελικά έξοδα αποστολής γνωστοποιούνται έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση, μετά την αποδοχή της συναλλαγής εκ μέρους του πελάτη.

Ο τρόπος και το κόστος αποστολής παραγγελιών στην Κύπρο και στο εξωτερικό ορίζονται κατόπιν συνεννόησης, στα τηλέφωνα 0030 2392021426, 0030 6972824106 (αριθμός Viber, WhatsApp) και μέσω e-mail sales@evaplex.gr.

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης και διαθεσιμότητα

Η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται σε 5 –  20 εργάσιμες ημέρες, μετά την επιβεβαίωση και την προκαταβολή του 40% της αξίας.  Εάν ο πελάτης επιθυμεί την παραλαβή της παραγγελίας σε συντομότερο χρονικό διάστημα από το οριζόμενο, οφείλει να επικοινωνήσει με την εταιρεία ώστε να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι ταχύτερης αποστολής.

Εάν τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα, η εταιρία Evaplex διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και να απορρίψει τη συγκεκριμένη πώληση. Σε περίπτωση όπου δεν γίνει αποδεκτή η παραγγελία σας και απορριφτεί η πώληση, τότε θα ενημερωθείτε και θα σας επιστρεφθεί το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας. Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Προϊόντα τα οποία έχετε κάνει παραγγελία και δεν είναι διαθέσιμα, αλλά έχουν την ένδειξη κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Συνήθως, η ενημέρωση σας γίνεται εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε κατά την παραγγελία σας.

Αποστολή παραγγελίας

Για να αποφευχθεί η τυχόν επιπλέον χρέωση μεταφορικών η παραγγελία πραγματοποιείται όταν όλα τα προϊόντα που υπάρχουν μέσα σε αυτήν είναι διαθέσιμα.

Αν για κάποιο λόγο θέλετε να παραδοθούν μόνο τα διαθέσιμα προϊόντα της παραγγελίας παρακαλούμε καλέστε μας στο 23920 21426,αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας ή πραγματοποιήστε ξεχωριστή παραγγελία για τα μη διαθέσιμα προϊόντα.

Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας διεκπεραιώνεται κατά την τελική επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων σας.

Διεκπεραίωση της αποστολής με την παραλαβή των προϊόντων

Κατά την παραλαβή του εμπορεύματος θα πρέπει να γίνεται εκτεταμένος έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να παρατηρηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά την μεταφορά.

Σε τυχόν ενδεχόμενο που εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα στην συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή του εμπορεύματος, αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν εντοπίσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα. Αμέσως μετά, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ενημερώνοντάς μας τη σχετική δήλωση.

Η εταιρία Evaplex δε φέρει ευθύνη της μεταφοράς των προϊόντων. Όλες οι παραγγελίες μεταφέρονται με αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημία προκαλείται από τη μεταφορά, υπόλογος είναι η μεταφορική εταιρία η οποία έχει αναλάβει τη παράδοση της παραγγελίας στον αγοραστή και όχι η εταιρία μας.

Παραλαβή

και από φυσικό κατάστημα

Είμαστε κατασκευαστές

Προσαρμογή κάθε σχεδίου στο γούστο σας

Μοναδικά σχέδια

Πατενταρισμένα σχέδια και ειδικές κατασκευές

Ασφάλεια Συναλλαγών

E-banking / MasterCard / Visa

Δωρεάν μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 250 ευρώ