Καλάθι

Ποιοί είμαστε...

Η εταιρία Εvaplex Α. Αρχοντή & ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1992. Δραστηριοποιείται, ως κατασκευαστική και εισαγωγική εταιρία, στο χώρο του γάμου και της βάπτισης σε χονδρική και λιανική πώληση.

Όραμα

Στην Evaplex έχουμε το όραμα να ομορφύνουμε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας και να πραγματοποιήσουμε κάθε σας ιδέα, να ανταποκριθούμε ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας, με έντονα τα στοιχεία της αναζήτησης νέων τάσεων, έτσι ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε με επιτυχία κάθε προσωπική σας στιγμή, κάνοντάς της ξεχωριστή και μοναδική, από τα προσκλητήρια, μέχρι τη διακόσμηση του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας. Μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις μας και τις ιδέες σας για το γάμο ή της βάπτισης των ονείρων σας και εμείς θα φροντίσουμε να δημιουργήσουμε το ιδανικό σκηνικό, που θα αντικατοπτρίζει τη μοναδικότητα της πιο σημαντικής σας στιγμής.

Τί κάνουμε

Η πλήρης σειρά των προϊόντων καθώς επίσης οι ιδιαίτεροι και ευφάνταστοι στολισμοί ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις κάθε ανάγκης με αξιοπιστία, εμπειρία και συνέπεια, αφού υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής νέων ειδών αλλά και η επιλογή σχεδίων από τη συχνά ανανεώσιμη βιβλιοθήκη της εταιρίας.

Δημιουργούμε για εσάς ολοκληρωμένα, θεματικά σετ γάμου και βάπτισης, υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Η εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία ειδών για γάμο και για βάπτιση, καθώς επίσης η δυνατότητα ειδικών κατασκευών έχουν ως αποτέλεσμα την ανταπόκριση της εταιρίας στις απαιτήσεις της αγοράς, σε συνδυασμό πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής / ποιότητας. Επιλέξτε ανάμεσα σε πολυάριθμα σχέδια και χρώματα, τα πιο πρωτότυπα είδη γάμου και βάπτισης.

 Σας περιμένουμε για να ζωγραφίσουμε μαζί τις πιο όμορφες στιγμές σας!

Γιατί EVAPLEX

Τα χρόνια παρουσίας μας φανερώνουν την αγάπη μας για το αντικείμενο και το πάθος μας για την πρωτοτυπία, έτσι έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τα προσκλητήρια EVA (από το αφρώδες υλικό “eva” foam) είναι μοναδικά, αφού η εταιρία έχει αποκτήσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ).

Παραλαβή

και από φυσικό κατάστημα

Είμαστε κατασκευαστές

Προσαρμογή κάθε σχεδίου στο γούστο σας

Μοναδικά σχέδια

Πατενταρισμένα σχέδια και ειδικές κατασκευές

Ασφάλεια Συναλλαγών

E-banking / MasterCard / Visa

Δωρεάν μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 250 ευρώ