Καλάθι

Τρόποι πληρωμής

Ασφάλεια συναλλαγών

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, καθώς και για την ασφάλεια όλων των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έχουμε φροντίσει να σας παρέχουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για την εκπλήρωση των αγορών σας.

Παρακαλούμε επικοινωνήσετε με την εταιρίας μας πριν προβείτε σε οποιαδήποτε πληρωμή, ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα των προϊόντων στην ποσότητα που σας ενδιαφέρει.

H αποστολή της παραγγελίας σας, θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης με τη προϋπόθεση ότι τα είδη είναι διαθέσιμα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

(1) Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή γίνεται με μετρητά, κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας και αφορά το ποσό της παραγγελίας που υπολείπεται από την προκαταβολή, η οποία είναι το 40% της συνολικής αξίας. Το κόστος χρέωσης της αντικαταβολής είναι 3€, ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

(2) Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση (ή ηλεκτρονική πληρωμή) σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς. Μετά την κατάθεσή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 2392021426, 6972824106 ή στείλτε το καταθετήριο της τράπεζας στο e- mail sales@evaplex.gr ή στον αριθμό viber 6972824106.

Τραπεζικός Λογαριασμός ALPHA BANK
Αρ. Λογαριασμού: 724002330000503
ΙΒAN: GR2801407240724002330000503
SWIFT: CRBAGRAA

Τραπεζικός Λογαριασμός Εθνική Τράπεζα
Αρ. Λογαριασμού: 864/440069-01
ΙΒAN: GR8101108640000086444006901
SWIFT: ETHNGRAA

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒAN: GR34 0172 2670 0052 6710 8133 966
A.Αρχοντή & Σια
SWIFT:ΕΕPIRBGRAA

(3) Πιστωτική κάρτα

Στο e-shop μας γίνονται δεκτές οι κάρτες Visa και Mastercard, πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες, οι οποίες επιτρέπουν ηλεκτρονικές (e-commerce) συναλλαγές. Υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με 3 άτοκες δόσεις.

Για την πραγματοποίηση της πληρωμής μεταφέρεστε αυτόματα στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank, όπου γίνεται η πληρωμή. H ιστοσελίδα μας δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας, επομένως για κάθε νέα αγορά που πραγματοποιείτε θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης, CCV).

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.

(3) Πληρωμή στο κατάστημα


Στο κατάστημά μας μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας (Διαθέτουμε POS).

Παρατήρηση

Σύμφωνα με το Φορολογικό Νόμο 3842/2010 άρθρο 20 § 3 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πωλήσεις αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, μέσω τράπεζας , με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και με επιταγές. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά. Οι τράπεζες δεν επιτρέπεται να χρεώνουν αμοιβές για την κατάθεση των ποσών αυτών σε τραπεζικούς λογαριασμούς».

Επιπροσθέτως τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πωλήσεις αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε Επιτηδευματίες , εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, μέσω τράπεζας, με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και με επιταγές. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά. Οι τράπεζες δεν επιτρέπεται να χρεώνουν αμοιβές για την κατάθεση των ποσών αυτών σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των 1.500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων σε Ιδιώτες (ή 500 ευρώ σε Επιτηδευματίες) θα πρέπει να εξοφλούνται είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε με κατάθεση σε λογαριασμό. Για κάθε παραγγελία με επιλογή πληρωμής κατάθεση σε λογαριασμό δείτε την παραπάνω ενότητα.

Παραλαβή

και από φυσικό κατάστημα

Είμαστε κατασκευαστές

Προσαρμογή κάθε σχεδίου στο γούστο σας

Μοναδικά σχέδια

Πατενταρισμένα σχέδια και ειδικές κατασκευές

Ασφάλεια Συναλλαγών

E-banking / MasterCard / Visa

Δωρεάν μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 250 ευρώ