Καλάθι

Τρόποι Παραγγελίας

Στόχος μας είναι η ευκολότερη εξυπηρέτηση σας μέσα από μια απλή, γρήγορη, ασφαλή και ευχάριστη διαδικασία συναλλαγής, με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Παραγγελία μέσω eshop

Επιλέγοντας το σχετικό εικονίδιο – button (κουμπί), πραγματοποιείται μια προσθήκη στο καλάθι αγοράς σας, για το είδος που ενδιαφέρεστε. Το κουμπί αυτό είναι κοινό για όποια αγορά και αν πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια της πλοήγησης σας στην ιστοσελίδας μας. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα επιλογής των ειδών τα οποία θα θέλατε κάποια στιγμή να αγοράσετε και να τα προσθέσετε στην λίστα επιθυμιών σας (wish list). Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελία μέσα από την λίστα επιθυμιών σας.

Μετά την δημιουργία της παραγγελίας σας, ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή/και μέσω e-mail για επιβεβαίωση και τις λεπτομέρειες την παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί σας, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής για 5 εργάσιμες μέρες. Πέραν του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, η παραγγελία σας θα ματαιώνεται αυτόματα. Για την ασφάλειά σας και την αποφυγή μη πραγματικών παραγγελιών είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του ενδιαφερόμενου και του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών, μετά την καταχώρηση παραγγελίας.

Τηλεφωνική παραγγελία

Η παραγγελία σας μπορεί να δοθεί με τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα 2392021426, 2392063443 και 6972824106.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 19:00.

Παραγγελία μέσω email

Η παραγγελία σας μπορεί να δοθεί μέσω e-mail στη διεύθυνση sales@evaplex.gr. Μετά την αποστολή της παραγγελίας μέσω e-mail, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και τηλεφωνικά, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι το μήνυμα έχει παραδοθεί.

Παραγγελία από το φυσικό μας κατάστημα:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά και να κλείσετε ραντεβού για δειγματισμό στο φυσικό μας κατάστημα, όπου θα σας βοηθήσουμε σας να επιλέξετε ή να δημιουργήσουμε μαζί τα είδη που επιθυμείτε μέσα από την ανεξάντλητη ποικιλία προϊόντων και συλλογών, στις οικονομικότερες δυνατές τιμές.

Παραλαβή

και από φυσικό κατάστημα

Είμαστε κατασκευαστές

Προσαρμογή κάθε σχεδίου στο γούστο σας

Μοναδικά σχέδια

Πατενταρισμένα σχέδια και ειδικές κατασκευές

Ασφάλεια Συναλλαγών

E-banking / MasterCard / Visa

Δωρεάν μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 250 ευρώ