Καλάθι

Βοήθεια Πελατών

Οδηγίες για να ψωνίσετε εύκολα

Συνήθης ερωτήσεις και απαντήσεις

Παραγγελίες και Αποστολές

Η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται σε 5 – 20 εργάσιμες ημέρες, μετά την επιβεβαίωση και την προκαταβολή του 50% της αξίας. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό είτε από το κουμπί ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ στο επάνω δεξί μέρος της σελίδας, είτε κατά την παραγγελίας σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό χονδρικής από το βασικό μενού στην επιλογή ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ, συμπληρώνοντας τα στοιχεία της εταιρείας σας. Ο λογαριασμός σας θα εγκριθεί ή θα απορριφθεί μετά από έλεγχο των στοιχείων σας.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα σας αποσταλεί ένα κωδικός παρακολούθησης μέσω της μεταφορικής εταιρείας που συνεργαζόμαστε. 

Φυσικά! Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μπορούμε να οργανώσουμε ένα ραντεβού και να δούμε από κοντά όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσής σας.

Τα έξοδα αποστολής με Courier είναι 5,50 € μέχρι 5 κιλά και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό, ωστόσο σε ειδικές περιπτώσεις, θα εξαρτηθεί και από τον όγκο των δεμάτων.
Για αντικαταβολές, η χρέωση είναι 3 ευρώ επιπλέον. Η επίδοση Σαββάτου παρέχεται με επιπλέον επιβάρυνση 2,50 ευρώ.

Φυσικά, κατόπιν συνεννοήσεως.

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από την βιοτεχνία μας η οποία βρίσκεται στο Πλαγιάρι και έτσι να μην επιβαρυνθείτε τα έξοδα αποστολής.

Σε περιπτώσεις αλλαγής

Επιστροφές και Αντικατάσταση

Φροντίζοντας πάντα για την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, παρέχουμε όλες τις εγγυήσεις για αντικατάσταση των προϊόντων μας. Δείτε την πολιτική επιστροφών εδω.

Τα προϊόντα που είναι κατά παραγγελία, (πχ προσκλητήρια), ελέγχονται πρώτα από τον πελάτη και μετά γίνεται αποστολή. Όποτε δεν επιδέχονται αντικατάσταση. Τα προϊόντα λιανικής (πχ καράφες), εάν είναι ελλαττωματικά, τότε αντικαθίστανται εάν προκύψει ευθύνη μας..

Μπορείτε να αποστείλετε email στο sales@evaplex.gr ή τηλεφωνικά στα 2392021426 – 2392063443

Επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας, για να προλάβουμε να διορθώσουμε την αποστολή σας.

Μπορείτε μόνο μετά από επικοινωνία μαζί μας.

Παραλαβή

και από φυσικό κατάστημα

Είμαστε κατασκευαστές

Προσαρμογή κάθε σχεδίου στο γούστο σας

Μοναδικά σχέδια

Πατενταρισμένα σχέδια και ειδικές κατασκευές

Ασφάλεια Συναλλαγών

E-banking / MasterCard / Visa

Δωρεάν μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 250 ευρώ